Oorco Projectinrichting

T 0577- 459953 E info@oorco.nl


PVC Houtstroken vloeren

U wilt een vloer het uiterlijk geven van hout? Maar u wilt niet het intensieve onderhoud of de slijtage die daarbij hoort? Een vloer van PVC houtstroken is niet te onderscheiden van echt hout en het is zeer onderhoudsvriendelijk.

Een heel belangrijk bijkomend voordeel is de slijtvastheid. PVC vloeren zijn zeer geschikt voor ruimtes die zeer intensief belopen worden. Zo is het perfect toepasbaar in winkels, showrooms, horeca, bedrijven en bij de overheid.

Veelzijdige PVC vloeren

Bij Oorco 'spelen' we graag met de flexibiliteit van deze vloeren. Een PVC vloer leent zich uitstekend voor combinaties met tapijt of marmoleum/linoleum. We geven graag een advies en denken mee over een mooi ontwerp.

Vakmanschap in PVC houtstroken

Voor een perfect eindresultaat is goede voorbereiding en écht vakmanschap nodig. Onze specialisten egaliseren de vloer en bereiden deze helemaal voor. U zult geen oneffenheden meer tegenkomen.

PVC houtstroken vloer in kantoor | Oorco projectinrichting B.V.   Creatieve PVC houtstroken vloer | Oorco projectinrichting B.V.   PVC houtstroken vloer in winkel(detailhandel) | Oorco projectinrichting B.V.

Onze vloerspecialisten

Het realiseren van PVC houtstroken vloeren gebeurt altijd door eigen stoffeerders. Op deze wijze garanderen wij een optimale kwaliteit. Onze referenties bewijzen keer op keer onze ervaring en vakmanschap.

Kiest u ook voor de kwaliteit en veelzijdigheid van een PVC houtstroken vloer? Bel mer Oorco projectinrichting B.V. voor een advies.


Enkele klantreacties

Een echte aanrader
Een echte aanrader!! Zo zou ik de samenwerking met Oorco en de eigenaar Boyd Oortgijs het liefst omschrijven. Als kantoor-magazijn inrichter hebben wij het tapijt in onze showrooms meerdere keren...

Paul Bekker

Lees meer

De samenwerking was top
Goede voorbereiding en alles was goed gepland en zeer vakkundig gelegd. Wij adviseren iedereen om met Oorco zaken te gaan doen. Wij zien alweer uit naar het nieuwe project. Fred Helmer Juwelier...

Fred Helmer

Lees meer