Oorco Projectinrichting

T 0577- 459953 E info@oorco.nl


Projectinrichting door de specialist

Of het nu gaat om een nieuwbouw of bestaande bouw situatie, Oorco is gespecialiseerd in het leveren van projectinrichting. Projectinrichting is bij Oorco verdeeld in 2 disciplines:


Alle zorg om uw projectinrichting

Oorco projectinrichting B.V. is specialist in vloerbedekking en raamdecoratie. Wat begint met het juiste advies eindigt met vakkundige stoffeerders en een gedegen nacontrole.

Projectinrichting op de vloer

Qua vloeren realiseerden we inmiddels vele tienduizenden vierkante meters projectinrichting door heel Nederland. Ons werk varieert van een kleine 50m2 projectstoffering tot vele duizenden vierkante meters in één van de grootste banken van het land.

Projectinrichting voor het raam

Duizenden, zo niet tienduizenden ramen, werden de afgelopen 15 jaar door ons verfraaid. De opdrachten variëren hierin van raamdecoratie tot zonwering. Het mooie is dat we elke opdrachtgever naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Bent u op zoek naar een geschikte projectinrichter? Neem contact op met Oorco projectinrichting B.V.

 


Enkele klantreacties

Een echte aanrader
Een echte aanrader!! Zo zou ik de samenwerking met Oorco en de eigenaar Boyd Oortgijs het liefst omschrijven. Als kantoor-magazijn inrichter hebben wij het tapijt in onze showrooms meerdere keren...

Paul Bekker

Lees meer

De samenwerking was top
Goede voorbereiding en alles was goed gepland en zeer vakkundig gelegd. Wij adviseren iedereen om met Oorco zaken te gaan doen. Wij zien alweer uit naar het nieuwe project. Fred Helmer Juwelier...

Fred Helmer

Lees meer