Oorco Projectinrichting

T 0577- 459953 E info@oorco.nl


Erkend leverancier Forbo marmoleum

De vloerbedekking van Forbo marmoleum is populair. Het is bijna onverslijtbaar, het is uitstekend te reinigen en het heeft een tijdloze uitstraling. Daarnaast is het verkrijgbaar is vele kleuren.

Voor een perfect eindresultaat is goede voorbereiding en écht vakmanschap nodig. Onze specialisten egaliseren de vloer en bereiden deze helemaal voor. U zult geen oneffenheden meer tegenkomen.

Marmoleum vloeren zijn zowel op rol als in tegel-vorm leverbaar.

Forbo marmoleum vloer in horeca | Oorco projectinrichting B.V.   Forbo marmoleum vloer in kantoor | Oorco projectinrichting B.V.   Forbo marmoleum vloer in hotel lounge | Oorco projectinrichting B.V.

Onze marmoleum vloer specialisten

Het realiseren van marmoleum vloeren gebeurt altijd door eigen stoffeerders. Op deze wijze garanderen wij een optimale kwaliteit. Onze referenties bewijzen keer op keer onze ervaring en vakmanschap.

Kiest u ook voor de kwaliteit en veelzijdigheid van een Forbo marmoleum vloer? Bel mer Oorco projectinrichting B.V. voor een advies.


Enkele klantreacties

Een echte aanrader
Een echte aanrader!! Zo zou ik de samenwerking met Oorco en de eigenaar Boyd Oortgijs het liefst omschrijven. Als kantoor-magazijn inrichter hebben wij het tapijt in onze showrooms meerdere keren...

Paul Bekker

Lees meer

De samenwerking was top
Goede voorbereiding en alles was goed gepland en zeer vakkundig gelegd. Wij adviseren iedereen om met Oorco zaken te gaan doen. Wij zien alweer uit naar het nieuwe project. Fred Helmer Juwelier...

Fred Helmer

Lees meer