Oorco Projectinrichting

T 0577- 459953 E info@oorco.nl


Klantreacties

Klik hier om een bericht te plaatsen

Naam: Paul Bekker
Onderwerp: Een echte aanrader
Omschrijving:

Een echte aanrader!! Zo zou ik de samenwerking met Oorco en de eigenaar Boyd Oortgijs het liefst omschrijven.

Als kantoor-magazijn inrichter hebben wij het tapijt in onze showrooms meerdere keren door Oorco laten leveren en leggen. Zowel in onze vestigingen in Utrecht als in Rotterdam werd zo’n 1000 m² tapijt gelegd. Zowel het advies als de uitvoering zijn tot volle tevredenheid verlopen en het tapijt in de meest gebruikte showroom ligt inmiddels al zo’n 7 jaar zonder dat er slijtage te zien is.

Oorco heeft ook een aantal van onze klanten tapijt en raamdecoratie geleverd. Voor ons is het dan ook zeer belangrijk dat Boyd Oortgijs het motto 'afspraak is afspraak' hoog in het vaandel heeft staan. Hij geeft duidelijk aan wat kan, maar even duidelijk wat niet kan, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Toch nog twijfels…bel mij gerust… en ik zal mijn ervaringen verder mondeling toelichten.

Blok-Interrek BV
Paul Bekker (directeur)
010-4378800

Naam: Fred Helmer
Onderwerp: De samenwerking was top
Omschrijving:

Goede voorbereiding en alles was goed gepland en zeer vakkundig gelegd. Wij adviseren iedereen om met Oorco zaken te gaan doen. Wij zien alweer uit naar het nieuwe project.

Fred Helmer
Juwelier Fred Helmer
Rotterdam Hillegersberg.


Enkele klantreacties

Een echte aanrader
Een echte aanrader!! Zo zou ik de samenwerking met Oorco en de eigenaar Boyd Oortgijs het liefst omschrijven. Als kantoor-magazijn inrichter hebben wij het tapijt in onze showrooms meerdere keren...

Paul Bekker

Lees meer

De samenwerking was top
Goede voorbereiding en alles was goed gepland en zeer vakkundig gelegd. Wij adviseren iedereen om met Oorco zaken te gaan doen. Wij zien alweer uit naar het nieuwe project. Fred Helmer Juwelier...

Fred Helmer

Lees meer